Какви очила да носим според зодията – Козирог

Представителите на зодия Козирог са едни от най-големите традиционалисти в зодиака. Те са целеустремени, практични и отговорни. Държат на качеството и красотата.

Най-подходящите рамки за очила за типичния представител на зодия Козирог са изчистените класически модели. Правоъгълни и котешко око са перфектните форми. С тях могат да покажат своята класа, целеустременост и лекото превъзходство на характера си. Основните цветовете за Козирога са кафяво и черно, много по-рядко металически нюанси.

Често Козирозите са работохолици, затова очилата им трябва да са подходящи към техния делови стил. Все пак да не забравяме, че движеща сила за Козирога е успехът и стремежът към власт.

Черните рамки с метални дръжки, като тази на Dolce&Gabbana, биха прилегнали чудесно на желанието на жените Козирог да бъдат елегантни и околните да ги приемат на сериозно.

Проницателни, жените Козирог трудно могат да бъдат подлъгани. Те държат изключително на честността и откритите взимоотношения. Не е изненадващо, че предпочитат изчистените линии.

Козирозите не показват крайни емоции, но това въобще не означава, че в тях не бушуват силни бури. Рядко си признават, но те са силно романтични. Обичат вниманието, жестовете, както и изисканите аксесоари. Рамката на Bvlgari е в хармония с техния характер. Изчистената фронтова линия контрастира с деликатните, обсипани с камъни дръжки. Привидно студени и дистанцирани отвън, Козирозите крият деликатна и нежна душа.

Друга силна черта на Козирога е неговият добър вкус. Винаги можете да разчитате на добър съвет от него. Козирогът ще знае точно какви очила ще са правилният избор за вас.

Мъжете Козирог са интелектуалци. В същото време са много чувствени и първични. Трудно се примиряват с нещо по-малко от това, което те са решили, че ще имат. Затова им трябват очила, които да подчертават тяхната самоувереност и гордост.

Отново традиционните форми и класически стил са водещи. Те отговарят на техния интелект и прозорливост.

Козирозите крият и малко суетност, която задоволяват без показност. Кичозните аксесоари подминават с насмешка и се спират на стилни, мъжествени и елегантни рамки.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация