Как да си направите перфектно селфи със слънчеви очила

Няма как да отречете, че светът е полудял по социалните платформи като Instagram, Facebook, Pinterest и много други. Всеки се старае да си направи страхотни снимки и да не се лъжем – щастието е по-голямо, когато и броят на лайковете е голям. И за да сте популярни в социалните мрежи, ви предлагаме няколко трика за перфектна снимка със слънчеви очила.


1. Позата

Изключително важен е ъгълът на обектива и позата на тялото. За да получите наистина добро селфи, нека лицето ви да е под лек ъгъл. По този начин фокусът пада върху страхотните ви очила. Важно е вие да сте в центъра, а не околната среда. Ако е необходимо изрежете част от снимката, за да падне акцентът изцяло върху вас.

rochelle humes

Ще излезете невероятно и когато направите снимката от по-високо. Експериментирайте и открийте любимия си ъгъл.

jloselfie

Дженифър Лопес внимателно подбира позата и акцента в снимките. Обърнете внимание и на фона зад вас.

fly round

2. Правилната светлина
Внимавайте със светлината. Правилната светлина ще направи кожата ви да изглежда страхотно, а косата ви да заблести. Особено готини са селфитата с огледални очила, но с тях трябва много да се внимава какво се отразява в стъклата. Избягвайте прекалено силна светлина и тъмни помещения. Ако улучите правилния ъгъл и светлина – снимката ви ще разбие конкуренцията.

dior new

jimmychoo

3. Не забравяйте за филтрите
Технологиите могат да направят чудеса. Не забравяйте приложенията със специални филтри. Ретро тонове, романтични отблясъци, лек контраст, винтидж атмосфера, приглушена светлина и какво ли още не може да се получи бързо благодарение на разнообразните филтри. Когато увеличите контраста на дадена снимка – очилата ви ще изпъкнат още повече.

selena

Селена Гомез знае как да бъде провокативна и сладка едновременно.

jessica albaДжесика Алба не се притеснява да се снима на всяко място, което й хареса. Направете го и вие. Разчупете позата, усмихвайте се, правете физиономии, но забравете за патешкото лице и нацупените устни.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация