Изберете най-подходящите стъкла за диоптричните си рамки!

Изберете най-подходящите стъкла за диоптричните си рамки с продуктите на Hoya. По-долу може да прочетете кои са най-популярните лещи, а през този месец ви предлагаме страхотни промоционални цени на целия каталог!

 

Blue Control

 

Смартфони, таблети, компютри и телевизори излъчват синя светлина. Дългата употреба на тези устройства може да доведе до напрежение на окото, умора на очите и дори безсъние. Покритието на стъклата Hoya Blue Control за дигитални утройства осигурява по-спокойна и удобна работа.

 Това е защитно покритие, което намалява синята светлина, излъчвана от екрана. Това е оптималното решение за хора, които използват дигитални устройства през целия ден, включително студенти, геймъри, млади специалисти, офис работници и деца. В допълнение към защитата на очите, покритието осигурява по-висок контраст и по-спокойно зрение.

 

Прогресивни лещи

Основната идея на прогресивните очила е възможността да виждаме на различни разстояния без нужда да сменяме очилата за далечно , междинно и близко разстояние. Това е възможно благодарение на плавния преход на диоптрите на стъклата така, че с едно движение на погледа на очите да влизаме във всички зрителни зони.

Нашият партньор Hoya предлага прогресиви подходящи за всеки независимо от начина на живот и индивидуалните потребности. Произведени според най-новите технологии, гамата Hoyalux iD са идеално решение. Другия продукт на Hoya e TrueForm технологията, която дава  точност и прецизност на ниво пиксел, оптимизирани за всяка рецепта.

Фотохромни лещи Sensity

Отдавна не е нужно да се сменят различни видове очила според условията на външната среда. Фотохромните лещи Sensity са създадени да реагират на светлината, UV лъчите и температурата. Те потъмняват светкавично, когато излизате навън и бързо изсветляват до напълно прозрачна леща, когато сте вътре. Тези стъкла гарантират пълна UV защита. В комбинация с най-новите технологии Hoya Ви гарантира перфектен външен вид и комфорт когато носите очилата си.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация