Иновация и стил с Oakley Woodgrain Collection

Поредното горещо предложение в Оптики Леонардо е последната хитова колекция на Oakley. Woodgrain Collection съчетава оригиналната визия на дървената текстура и неподражаемата яснота на PRIZM ™. Революционната технология на PRIZM ™ подобрява контраста и диапазона на видимостта, а рамките придават модерен външен вид.

Woodgrain Collection се отличава с прецизна изработка и визия, която смачква конвенциите. Ако обикновените слънчеви очила не успяват да ви грабнат и не се вписват във вашия стайлинг, то последната колекция на Oakley е отговорът.

С иновативния материал Woodgrain се предлагат култовите модели на Oakley Turbine, TwoFace, Latch, Frogskins, Sliver и Catalyst. Моделите са запазили своята силна индивидуалност, но носят глътка свежест. Те са просмукани с адреналин, индустриално излъчване и дързост. Очилата са в типично ърбан стил, който е усилен от тъмно сивия нюанс на рамките. Самите рамки са изключително оригинални и открояващи се.

Чарът на колекцията е допълнен с уникалните стъкла с PRIZM ™ технология. С тях цветовете са по-живи, контрастът е висок и имате безпрецедентен контрол на светлинна пропускливост.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация