Хитови дизайнерски модели очила за лятото

Слънцето блести ярко и най-вероятно ще искате да защитите очите си с някои от зашеметяващите слънчеви очила за 2019-та! Акцентите от пролет/лято 2019 са очила, както в спортен дизайн, така и в по-класически. Видяхме и всички видове иновативни рамки и лещи, в цвят, печат и форма, така че ако сте творчески тип, със сигурност ще се насладите на тенденциите за слънчеви очила през лятото на 2019 година.

 

Слънчевите очила с двутонни лещи са едни от най-забавните и иновативни слънчеви очила през лятото на 2019 г., благодарение на уникалните цветови комбинации и вълнуващи форми. Онова, което се откроява са масивните слънчеви очила със стъкло с два тона, с омбре от тъмно син цвят в горната част, който се изчиства отдолу. Дизайнери, които имат модели с омбре слънчеви очила включват Miu Miu и Tom Ford.Emporio Armani също се включи с двутонните слънчеви очила, но не толкова фини, тъй като горната част на всяко стъкло е оцветено в контрастен нюанс с ясна граница.

Има нещо, което ни напомня за 90-те години, когато става въпрос за слънчеви очила с жълти рамки, но въпреки това опциите за жълти стъкла в тенденциите за слънчеви очила през пролетта и лятото на 2019 г. всъщност не пренасят твърде много от това. Вместо това са модерни, уникални и стоят добре.

Лога, големи, смели и без двусмислие. Няма по-лесен начин да покажете лоялността на стила си, отколкото да го напишете по-силно и обемно в облеклото си. Логото се превърна в де факто мания за онези, които искат да покажат кои дизайнерски къщи предпочитат.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация