Хипнотизиращ стил с BVLGARI SERPENTEYES

Ново начало бележи последната хитова колекция на Bvlgari. В нея откриваме еволюция в стила на иконичната линия на Bvlgari Serpenti.

Иконичният мотив претърпява магнетична метаморфоза в три линии слънчеви очила, които изпъкват с иновативен и съвременен дизайн. В колекцията Serpenteyes са важни стилизираните геометрични линии, провокативността, елегантното излъчване и функционалността.

Змията е един от основните мотиви на Bvlgari. Тя символизира изкушението, трансформацията, сетивността и прераждането. Марката я използва в своите бижута и очила от десетилетия. Bvlgari винаги са разчитали на неповторимия стил на своите дизайнерски творения.

Новата колекция Serpenteyes прави модерна интерпретация на познатия мотив. Вдъхновение за слънчевите очила е почерпено от техниката, с която се обработват кожените аксесоари, за да се получи „змийска кожа“. В колекцията очила блясъкът, луксът и съблазнителната привлекателност са главни герои.

Моделът BV6089 грабва вниманието с подчертано авангарден дизайн. Металните наслагвания в горните краища на стъклата отличават очилата и им придават изключителност. Комбинацията на цветове говори за естетически вкус и изтънченост. Цветовата палитра варира от нюанси на бледо златисто до двуцветни комбинации в розово-златисти нюанси, от черно до тъмно синьо, съчетани преливащи или огледални стъкла.

Другите два модела в колекцията се отличават с двоен мост, красиви детайли, вдъхновени от люспите на змията, екстравагантност и изтънченост. Формата на стъклата е кръгла, докато рамките загатват неподправения чар на котешкото око (топ тенденция този сезон).

Колекцията Bvlgari Serpenteyes е създадена за съвременната жена, улавяща модните тенденции и обичаща оригиналните интерпретации. Чрез очилата на бранда ще заявите своята силна личност и желанието да сте оригинални във всеки един момент.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация