Горещите тенденции при мъжете

Ако искате да разберете топ тенденциите при мъжете сезон пролет / лято 2017, то това е мястото. След внимателно отсяване ви подбрахме най-горещите стилове при слънчевите очила.

Студено излъчване

Ако се спрете на студени цветове – то попадението ви ще е в десетката. Сребристи рамки, комбинирани със сини или сиви стъкла е съчетание, с което ще изпъкнете. Металните нюанси са най-популярният цвят при мъжете този сезон.

 

Обемни очила

Тази година слънчевите очила са по-обемни от всякога. Те трябва да изпъкват и да приковават погледа към лицето. Не се притеснявайте да заложите на обемни рамки. С тях ще сте звездата на всяко парти.

 

Класическа визия

Добри новини за мъжете, които обичат традиционната визия. Ретрото се завръща, а заедно с него и класическата визия при слънчевите очила. Елегантни рамки и акцент на фронтовата линия е тенденция, която не бива да пропускате. Това са очила, които придават лукс и класа на визията ви.

Двоен мост

Тенденция, в която или ще се влюбите от пръв поглед, или от втори... Няма как да не ви станат любими очилата с двоен мост на предната част. В тях има много динамика, стил и иновативност. Можете да се спрете на по-изчистена и класическа визия или на оригинално и съвременно изпълнение.

Кръгли очила

Да, може би ви се струва познато, но и тази година кръглите очила не са изместени от челните места. Култовата форма е завоювала място във всички модни класации. И с право. Тези очила гарантират съвършенство, артистичност и неповторимо очарование.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация