Горещи, луксозни и изкусителни - Roberto Cavalli

Пролетта настъпва и е време да се замислим за стайлинга. Горещите дни предполагат много повече цветове, светли нюанси и сексапил. Последната колекция очила на Roberto Cavalli включва луксозни и неповторими модели, които са в синхрон със слънчевото време.

Колекцията залага на сиянието, позитивизма и оригиналната визия. Формите са игриви, смели и открояващи се. Сред топ моделите са очила авиатор, които комбинират дързост и иновативност. Щампата на фронтовата линия е изключително модерна и предизвикателна. Моделът се предлага с черна кожа, животински принт и хитовия милитъри стил.

Следващата тенденция, уловена от дизайнерите на Roberto Cavalli, е блясъкът и прозрачните метериали. Емблематичният символ на змията се открива в изящните дръжки. Те са обсипани от бляскави камъни. Предната част на рамките е кръгла, като получава страхотен акцент от прозрачния ацетат. Очилата съвместяват лукса, нежността и пленителния стил.

Безупречни до съвършенство са следващите слънчеви очила на Roberto Cavalli. Тук металът хармонично се преплита с прозрачните рамки, които придават на лицето феерично излъчване. Изящни, стилни и женствени, това са очила, които сякаш излизат от някой вълшебен свят. Стъклата са в по-светлата гама, което допринася за цялостната женствена линия.

Дамите, които обичат сексапила и предизвикателството, няма как да не спрат погледа си на следващата рамка за диоптрични очила. Металните рамки, обсипани с нежни камъни, създават усещане за висок стил, класа, сексапил и чувственост.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация