Големите намаления за деца и ученици са тук

Ваканцията е към своя край, но с нея идват и големите промоции за деца и ученици! Погрижете се за най-малките членове в семейството с примамливите намаления в Оптики Леонардо.

Септември е месецът, в които всички се стягат за училище. Време, в което трябва да се погрижите и за зрението на вашето дете. От първостепенно значение е родителите да осъзнаят важността от избор на качествени очила за защита на зрението на децата си. От Оптики Леонардо подкрепяме вниманието и грижата за детските очи и затова септемврийските ни промоции са насочени предимно към тях.

Детските очи са особено чувствителни към слънчевите лъчи, защото организмите им все още се развиват: очната тъкан позволява по-голямо проникване на ултравиолетовите лъчи, а капацитетът на филтриране на светлината е много по-нисък от този на възрастните. В този смисъл слънчевите очила не трябва да се пренебрегват! Водещите марки имат специални колекции очила за деца и младежи, с които те ще се чувстват добре и ще са защитени. През септември можете да вземете детски слънчеви очила с 40 % отстъпка.

Корекционните очила са друга голяма необходимост при децата и учениците. В тази възраст леките диоптрични отклонения могат да се коригират и отстранят. Затова трябва да се обръща специално внимание на най-малките членове от семейството и при най-малки симптоми да бъдат прегледани от офталмолог. През септември всеки преглед на деца и ученици е безплатен в оптиките ни. В екипа ни работят внимателни и компетентни лекари, които ще обърнат специално внимание на вашето дете.

Другата неустоима промоция е за всички деца, ученици и студенти е отстъпка на стойност 40% от всяка корекционна рамка + стъкла. В оптиките ни можете да откриете модерни очила, с гарантирано качество на материалите, стъклата и рамките.

Промоциите важат от 01.09.2017 до 30.09.2017 г.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация