Големи дози очарование с новите Guess

Guess е марка, която държи на качеството, модерното излъчване и оригиналните линии. Тези черти ги откриваме и в последните модели на бранда. Те са искрящи, очарователни и грабващи вниманието. Очилата завършват перфектно външния вид. Носещи духа на Guess и отличителните мотиви на марката, те говорят за висока класа и безпогрешен стил.

 

Guess е сред водещите марки на международната модна сцена и често диктува тенденциите. В колекцията на бранда откриваме изключителни контрасти, огледални стъкла, блясък и изчистени линии.

Синият цвят е сред водещите акценти в зимната колекция на Guess. Небесният цвят е чудесно решение за студените дни, но и за горещите летни моменти.  Откриваме го в различни комбинации – сини стъкла в съчетание със синя, черна, сива и други рамки. Очилата носят полъха на безкрайността, радостта от живота и безплътността. Нежни, ефирни и елегантни те ще донесат свежест на стайлинга ви.

Друг важен елемент от колекцията на Guess е блясъкът. Поднесен е с много стил е красота. В някои от моделите са вградени камъни, които придават на очилата класа и лукс.

Изящните метални детайли говорят за младежки дух и символизират стремежа към съвършенство. Животинските принтове и преливащите цветове внасят сексапил и дързост в колекцията. Насладете й се в оптичните ни центрове и бъдете една крачка пред другите с неповторимите Guess.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация