Феноменалните Cartier са вече тук

Cartier е бранд, доказал се със своята ненадмината класа, лукс и безупречност. Това е не само модно име, а гигант, диктуващ модните тенденции.

Компанията е основана през 1847 г. във Франция и през годините се е утвърдила като любима на знаменитости, кралски особи и ценители на красотата и изкуството. Всички познават изисканите часовници и бижута на Cartier, но марката грабва и със своите неповторими аксесоари. Колекцията слънчеви очила на Cartier е вече сред топ предложенията в Оптики Леонардо.

Очилата на бранда комбинират дългогодишните традиции на марката с модерно излъчване, разкош с изчистени линии, блясъка на бижутата с изисканата класа.

Колекцията на Cartier се отличава с огледални стъкла, стил, обемни форми и елегантни цветове. Характерни са и главите на пантери, които са разположени от двете страни и добавят индивидуалност, отличителност и класа на очилата.

Сред водещите форми са авиатор и кръгла, като дизайнерите за заложили на обемните рамки. Авиаторът има двоен мост, което придава допълнително изящество на модела. Грацията на пантерите е привнесена в рамките на очилата. Самите те са позлатени, което добавя допълнително царственост и уникалност на всеки един чифт.

Не случайно брандът е синоним на френски лукс. Тяхната всеотдайност и безупречност грабват и най-взискателните дами. С тези очила не само ще поглезите сетивата си, но и ще изпитате неповторимото усещане да притежавате уникален аксесоар. Не случайно колекциите на Cartier са с лимитирани бройки. Можете да ги откриете е опитиките ни в София на бул. „Витоша“ 48, в Пловдив на бул. „Княз Александър I“ 5, във Варна на бул. „Михаил Колони“1, както и в Бургас в Мол Галерия.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация