Емблематичните детайли на топ марките (част 2)

След като внимателно се вгледахме в детайлите, заложени във Versace, Persol и Stella McCartney, сега ще се спрем на още няколко топ брандове, за които може и да не подозирате какви отличителни символи имат
Много от водещите марки разчитат на емблематично лого. Веднага в съзнанието на всеки изкача Dolce&Gabbana, Ray-Ban, Bvlgari, Miu Miu, Vogue и др. Prada също имат лесно разпознаваемо лого. То може да бъде наречено „хибрид“, тъй като съчетава уникални, запаметяващи се букви и форма, които са като ехо на идентичността на марката.

prada logo o

Малко известен е друг детайл, който се използва често от дизайнерите на Prada. Това е стилната метална част на дръжките във формата на L, където е разположено логото на бранда.

prada sun L

Tiffany & Co. са синоним на изисканост, класа, изтънченост и красота. Освен своя фин и елегантен стил и превръщането на очилата в бижу, Tiffany & Co. залагат на емблематичен цвят в своите колекции. Светло синьото обикновено се открива от вътрешната страна на рамката и винаги служи като свеж акцент.

TiffanyCo. 2016

Световно известната италианска модна къща Emporio Armani има за лого орел. Той символизира високите стандарти на марката, големите постижения и силния дух. Вечната емблема може да се открие на дръжките на слънчевите очила на Emporio Armani, като този детайл внася допълнително стил и класа.

ea4025

Emporio Armani Company Logo

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация