Експлозия от нежност в колекцията на Dolce & Gabbana

Древните култури и традиции са поредното вдъхновение на италианския бранд Dolce & Gabbana. Средиземноморието и латинската култура са обединени в блестящата колекция на марката. В нея откриваме експлозия от цветове, настроение и принтове.

В диалога между традицията и усета за модерно, дизайнерите на Dolce & Gabbana правят своя интерпретация на изкуството от ерата на Барока. Нежни филиграни, метални тонове и ефирни цветове, които са чувствено творение на фантазията, украсяват рамките на очилата. Ето и някои от топ моделите, носещи духа на пролетта и жаркия плам на лятото.

Кръглите форми са лайтмотив в колекцията на Dolce & Gabbana. Металните рамки са обсипани с цветни кристали. Стъклата са преливащи, като следват последните модни тенденции. Тези очила са за съвременните жени, които обичат да се заиграват със своя стил и да внасят чар и индивидуалност чрез аксесоарите.

Хитова форма е и любимото котешко око, което приляга на почти всяка форма лице. Гъвкави, леки и шеметни, тези очила носят блясък и лукс. Фронтовата част е изчистена, а акцент пада върху металните дръжки, които са с фини, но завладяващи детайли.

Другият модел от новата колекция на Dolce & Gabbana, който привлече вниманието ни, е специално създаден за дамите, обичащи класиката и разбира се – високата класа. Удобни, иновативни и дръзки, тези очила ще отворят всяка врата пред вас. Слънчевите очила ще нагорещят обстановката със свежия принт. От тях се излъчва дързост, предизвикателност и власт. Обемната рамка е вдъхновена от класическите форми и впечатлява със своето уникално излъчване.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация