Чар и безупречност в последната колекция на Police

Ако трябва да се опише с три думи стилът на Police, то това може би трябва да са забележителност, увереност и динамика. Марката се фокусира върху оригиналността, силната индивидуалност и градската харизма.

Класическите модели на бранда винаги са на мода. В тях освен традиционния заряд се откриват фини модерни елементи. Дизайнът на Police е изчистен, луксозен и винаги в крак с последните тенденции. Тази година лице на марката отново е бразилският футболист Неймар. Тук ще отворя лека скоба и ще кажа, че предходните години лица на марката са били Дейвид Бекъм и Джордж Клуни. Все личности със забележителен стил, които са пример за това как трябва да изглежда един мъж. Police са перфектен избор както за сериозни и елегантни господа, така и за бунтари, предпочитащи небрежен стил.

Този сезон марката залага на свръхгладките очила. От тях се излъчва лекота и дързост. Споменавайки лекота, трябва да се отбележи, че сред топ тенденциите при бранда са полупрозрачните рамки. Сребристите и черните нюанси са водещи в стила на Police, като цветовете хармонично се преплитат и преливат един в друг.

 

Друга хитова тенденция са двойните мостове. Те носят мъжественост и съвършенство, като в същото време приковават вниманието към лицето. Очилата на Police няма как да останат незабелязани и да са периферен аксесоар във визията ви.

Италианският чар на марката винаги изпъква на преден план. Смели, бунтарски и в същото време елегантни и уверени, очилата Police са идеалното решение на съвременния мъж.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация