Бързи и секси предложения за Хелоуин

Да си го признаем – всеки обича маскировката, купона и забавленията. Затова и Хелоуин се приема толкова добре сред малки и големи. Тук идва и големият въпрос – как да се маскираме за празника?

Модерни, но и изтъркани са рисунките по лицето, зомби и вампирската визия. Вещиците също са твърде много. Ако искате нещо свежо, секси и различно, то имаме няколко подобаващи предложения за вас. Очилата могат да са основният ви коз във вечерта на празника. Ето как:

  1. Супермен

Любим персонаж, който е емблематичен със своя двойствен живот. Какво по-добро решение за Хелоуин. Естествено, цялостен костюм е решение за малчуганите. Вместо това вземете тениска на Супермен, сложете си риза, вратовръзка и задължително очила! Визия, която не изисква голяма подготовка, но ще ви направи изключително секси. 

  1. Мичъл от Top Gun

Култовият герой на Том Круз от филма Top Gun е страхотен избор за Хелоуин. Дръзкият млад пилот, обичащ адреналина, може да бъде вашето вдъхновение. Милитъри стилът е изключително актуален, така че лесно ще можете да се сдобиете с необходимото яке, което и в последствие ще можете да носите и да сте в крак с модата. Ключови за тази визия са очилата Авиатор на Ray-Ban. 

  1. Миньони

Хелоуин е време за купон и забава! Затова изберете най-забавните и луди същества – миньоните. Избор, подходящ за хората, които гледат на света откъм забавната му страна. Жълта блуза, шапка, син гащеризон и кръгли очила – това са необходимите неща, за да влезете в света на миньоните. 

  1. Италиански гангстер

Жените си падат по лошите момчета. Не е нужно да се правите на клоун или зомби, когато можете да сте стилен гангстер. Необходим ви е дълъг шлифер, вратовръзка, стилна шапка и тъмни очила! 

  1. Лолита

Бъдете съвременна Лолитка и подлудете мъжете около вас. Необходими са ви дързост, чар, очила във формата на сърце, близалки, бяла риза и червено червило.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация