Бутикови брандове за луксозна визия

Лимитирани колекции, отличителни модели, класа и лукс – черти, които са в основата на брандове като Chopard, Boucheron и Montblanc. Водени от желанието за уникалност, пионерство и съвършенство, те ни поднасят магията на очарованието и уникалността.

Ако искате да се отличите, да блеснете със своите аксесоари, то с очилата на бутиковите брандове ще уцелите в десетката. Първата марка, която моментално попада във фокуса ни са брилиянтните Chopard. При тях се откроява безупречна изработка, елегантни линии и функционален дизайн. Материалите, с които са изработени очилата, са висококачествени и фини.

Очилата на бранда са повече от необходими за дамите, които обичат атрактивните линии, скъпоценните камъни и смелите дизайнерски решения. Елегантният баланс между лукс и провокация носи шикозна визия и ненадмината красота.

Брандът обръща особено внимание на детайлите, разположени по дръжката. Там откриваме уникални съчетания на материали, текстури, форми и уникални идеи.

Когато си говорим за бутикови очила, то не може да пропуснем моделите на Boucheron. Брандът е известен със своите бижута, като сред тях неминуемо се подреждат и колекциите очила. Артистични и модерни моделите са вдъхновени от пръстена Quatre. Френската компания знае как да зарадва и най-взискателната жена. Нужен е само един поглед, за да разберете, че тези очила са създадени, за да впечатляват. Акцент в моделите е поставен върху изящните и емблематични скъпоценни камъни.

Дизайнерите на Boucheron вплитат деликатност, лукс и дързост. Линиите са съвременни, но в тях прозира дълбоката традиция в направата на забележителни бижута. Скъпоценни камъни, женственост, увереност и нежна класа са характеристики, част от почерка на марката. Освободеността и елегантността на очилата олицетворяват свободолюбивия дух и градивната сила.

Не трябва да пренебрегваме и брандовете за мъжете. Сред тях особено силно изпъква Montblanc. В последната им колекция преобладават изчистените линии, елегантността и мъжествеността. Всичко това е съчетано с технологични иновации, съвременен дизайн и естетическа красота. Минимализъм в най-чистия и изискан вид.

Моделите имат специално интегрирани детайли, които дават допълнителна лекота и финес. Очилата на Montblanc  винаги са в крак с времето и съвременния начин на живот, но това не означава, че традициите са забравени. Именно тук се крие вечния чар на очилата на бутиковия бранд.

Отличителни за бранда са удебелените линии, двойните мостове, стилни решения и метални детайли. Профилите на моделите се открояват, за да се акцентира върху изразителността на лицето. Всеки един модел грабва със своята ярка индивидуалност.

Открийте своите зашеметяващи бутикови очила в оптичните ни центрове и се насладете на лукса да имате уникален стил и спиращо дъха излъчване.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация