Tiffany & Co е сред най-популярните дизайнерски къщи, специализирала се в изработката на уникални бижута. Всяка тяхна продукция е подчинена на изяществото, фината изработка и красивите елементи.

Компанията е създадена през далечната 1837 г. от Charles Lewis Tiffany и John B Young като търговски център за модни стоки на Бродуей 259 в Ню Йорк. Първоначалното име е Tiffany&Young. Още от началото на знаменития бранд важен елемент е синята кутия, която символизира репутацията на компанията за качество и майсторска изработка. Светло синьото винаги се открива в колекциите на Tiffany & Co като открояващ бранда акцент. През 1853 г. CharlesTiffany поема контрол над компанията и я преименувана на „Tiffany&Co”.

Колекциите очила на Tiffany & Co са много повече от красив аксесоар. Деликатните и нежни детайли им придават съвършен вид и ги превръщат в бижу. Украшение, говорещо за класа, перфекционизъм и любов към лукса.

Днес компанията притежава над 172 директно управлявани магазина и бутика по целия свят. Изработените от Tiffany предмети се ценят високо от големи музеи, стилни мъже и жени и известни колекции навсякъде.