Божествен чар в колекцията на Tom Ford

Модната икона Tom Ford смайват с последната си кампания. Корекционните и слънчеви модели грабват със своя чар, красота и провокативност.

Каквито и суперлативи да се кажат за новите модели на Tom Ford, ще са малко. Очилата носят забележителния дух на сензацията, лукса и съвременната красота. Обемните форми са водещи, а в тях проличават мотивите на фееричността и свобода.  Всичко това е комбинирано с голямо количество сексапил, дързост и сила.

Ретро тенденцията, водеща през този сезон, се забелязва и при моделите на Tom Ford. Акцент на кампанията са дързостта, сексуалното излъчване и мигновеното привличане. Луксозните очила приковават като магнит погледа. Фотосесията към колекцията носи много красота, настроение и нескрита еротика.  

 

Част от моделите са с полупрозрачни рамки, което добавя лекота и изисканост. Друга особеност са топлите цветове, даващи мекота и магнетизъм на рамките.

Изключителните очила на бранда са за хора, които обичат да изразяват себе си чрез аксесоарите. Екстравагантни, смели и различни – характеристики, присъщи на Tom Ford.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация