Блясък и енергия, имплантирани в новите Tiffany&Co

Почти 180 години Tiffany&Co са безспорен символ на стила и елегантността. Легендарната марка за бижута съчетава традиция, грижа към детайла, оригинален дизайн и иновативни материали. Tiffany&Co се свързва с романтиката, нежността и красотата, затова е и лайтмотив на множество романтични поводи, а американска марка е известна по целия свят.

Сред последните проекти на Tiffany&Co е Infinity. Мощният символ на безкрайността е част от очилата и им вдъхва енергия и жизненост.

Първото удивително изпълнение има 12 австрийски кристала, които украсяват сложната и изящна дръжка. Рамките са достъпни в класическите черно и хавана на фронтовата част на очилата.

Второто изпълнение има за цел да припомни на съвременния вкус знака Infinity. Фините метални рамки са украсени със символа за безкрайност. Капачките при краищата напомнят халки. По очилата са разположени 26 австрийски кристали. Моделите са в топли нюанси, като се залага на двупластови ацетатни изпълнения. Разбира се в колекцията откриваме и задължителния за марката светлосин цвят.

Австрийският кристал е сред основните елементи в последните колекции на Tiffany&Co. Неговият блясък и удивително качество са перфектно романтично вдъхновение. Искра, която може да запали любовта.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация