Безупречен стил с BVLGARI Serpenti

Колекцията вплита лукс, игривост, динамика, цветове и страст. Емблематичният детайл за Serpenti – змията, отново е акцент, но тук тематиката е предложена по един изключително стилен и нежен начин. Змията присъства в митологиите на цивилизациите от най-древни времена и олицетворява мъдростта, силата и устойчивостта през вековете. Bvlgari дават нов живот на този символ. В техните интерпретации тя е неизменна част от дизайна и стила на марката.

SERPENTI Sunglasses BVLGARI

Водещи в колекцията са два модела. При първия змийските мотиви са разположени на фронтовата част на очилата. Ефектът от цветните елементи е зашеметяващ. Те придават мистичност, дързост и сила на изключително фините и изящни рамки.

bulgari bv 8178
Другият водещ стил е доста по-обемен. Формата отново е котешко око, а фокусът е поставен на рамката на очилата и змийските люспи. Това са ефирни очила, които удивляват със своите красота и дизайн.

CcNydt4WIAASyEG

Новата колекция залага на нежни овали, които са подчертани с елегантен стил и контрастни цветове. Моделите се предлагат в различни комбинации от брилянтни цветове като тюркоазено и зелено, ослепително злато и интензивно бяло.

 

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация