Безспорният хит на лятото – Ray-Ban Blaze

Жадувани, горещи и неповторими – колекцията Ray-Ban Blaze е сред хитовете на сезона. Метален корпус, огледални стъкла и жестоки цветове – всичко това съчетано с иконичните форми на Ray-Ban! И не, не е утопия, а сбъдната мечта!

Колекцията Blaze идва в няколко модела – Round, ClubMaster, Cat Eye и Shooter. Равната конструкция на стъклата, разположени по цялата предна част, преосмисля емблематичните форми. Очилата са изчистени, но и водещ акцент в стайлинга. Динамични и носещи вечно младия дух на Ray-Ban, те са чудесен начин да заявите свободолюбивия си дух и устрем към стилен живот.

Фестивалът от свежи цветове в моделите носи игривост и колорит. Преливащи нюанси, морско синьо, закачливо розово, жълто, стилно сребристо, горско зелено и др. – все цветове, които допълват летния стил и отговарят по перфектен начин на високите емоционални градуси през топлите месеци.

Проектирани са за хора, които не се страхуват да нарушат правилата. Очароващите тъмни огледални нюанси в съвременни цветове и тази изцяло нова плоска конструкция преформулират оригиналните форми на Ray-Ban. Shooter получават завиден младежки стил, еволюцията на емблематичните Round взима рязък завой, спиращ дъха, а обновения Clubmaster се отличава с текстурни наслагвания и контрасти. Всичко това с цел да се акцентира на изтънчеността и вечната актуалност на иконичните модели. Сред ултрамодерните модели има и ново попълнение – Cat Eye. Модел, носещ безгрижието, нежността и финеса на съвременната жена. Новата форма олицетворява и сълблазнителната мощ на градската дама.

Насладете се на всички нови попълниния от колекцията Blaze  в Оптики Леонардо и блеснете с ултрамодерен стил.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация