Арт очила в колекцията Prada Minimal Baroque

Иконичните модели на Prada Baroque се завръщат след 5-годишно отсъствие. Традиции и иновативно мислене, контрастите са сред любимите идейни мотиви на Prada. Колекцията Minimal Baroque извежда красотата, артистичността и нестандартния дизайн за свои водещи принципи.

Специалната колекция представя модерно тълкование на растителните мотиви, характерни за Барока. Интегрирани в дизайна на очилата, те ги превръщат във функционално изкуство. Моделите са създадени с много майсторство и творчески дух.

В Minimal Baroque откриваме метални елементи, изработени на ръка, многопластови цветови наслагвания и ацетатен блясък. Комбинацията между студени и топли нюанси прибавят очарование и индивидуален стил на очилата.

Моделите грабват със своя декоративен и артистичен стил. Слънчевите очила PR 07TS са с обемна рамка, двоен мост, пеперуден стил и подчертано женствен чар.

PR 23NS е моделът, който е интерпретация на своя емблематичен оригинал от първата колекция Baroque. В новия му вид виждаме силни контрасти, широк профил и хващащи погледа нюанси. Наслояването на цветове дава на очилата асиметричен стил и игрив дизайн.

Очилата PR 08TS предлагат изискана и разчупена визия. Класическите и изчистени линии на фронтовата част са запазени, за сметка на оригиналните и модни дръжки. При тях отново виждаме закачливо наслагване на няколко цвята. Рамките са обемни и с изразителна кръгла форма.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация