Oliver Peoples с феноменална колекция по повод 30-годишнина

Oliver Peoples отбелязват своята 30-годишнина със запомняща се колекция очила. По повод на своя празник брандът ни изненадва с колорит, екзотика и феноменална визия.

Основана през 1987 г., марката отразява чара и безгрижието на ЛА и Холивуд. Вярна на своя отличителен стил, вдъхновение за юбилейната колекция са палмовото дърво (Palmier) и американската пустиня. Изящество, финес, интелектуална сила и изключителеност са елементи от стайлинга на Oliver Peoples, които правят очилата им задължителен елемент от модерната визия.

Цвят костенурка и металните елементи са сред най-често срещаните мотиви в колекцията. Вечният лукс, разбирането за класа и безупречност са представени в кампанията „Desert Stories“ от знаменития фотограф Питър Линдберг. Мястото (пустинята) не е случайно избрано. То препраща към историята на марката, както и към нейното бъдеще. Необятна, непредвидима и натурална тя създава очила за незабравими мигове, следващи ни през целия ни житейски път.

Кампанията представя четирима приятели в тяхното пустинно приключение. Модната икона Амбър Валета е сред звездния екип. Снимките показват посоката, в която е тръгнала марката и амбициозните й цели. Интимност, дързост, красота и внимание към детайла. Винаги стилни, покоряващи и задаващи тенденциите – това са очилата на Oliver Peoples.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация