MIU MIU увековечават любовта и приятелството

MIU MIU приветстват лятото с разтърсващи очила. За представянето им е заснет специален клип „Аз, ти и Miu Miu”(Me, You and Miu Miu), режисиран от британската фотографка Виктория Хели-Хътчинсън.

Филмът въплъщава възхвалата на женското приятелство. В него виждаме магнетизма и очарованието на лятната почивка на две млади момичета, които прекарват почивните дни край искрящите сини води на италианското крайбрежие на Амалфи.

Кадрите улавят лятото, както се вижда през стъклата на новите слънчеви очила Scenique. MU 52SS олицетворява интимната връзка между вечното приятелство и любовта към успокояващия бриз на лятото.

Очилата грабват със своята изчистеност, лекота и ефирност. Металните елементи допринасят за усещането за обаяние и красота. Притегателната сила на MU 52SS е съчетанието на изящество, романтика и смели линии. Безпрепятствената свобода на слънчевите следобеди, удоволствието от безгрижните моменти край басейна, спокойните разходки, красотата на тишината, закачките и лудориите между приятели са уловени от Miu Miu.

Очилата са смели и романтични, ретро и съвременни, женствени и дръзки. Лятната визия на бранда въплъщава дуалността на жената и нейните най-съкровени желания за почивка.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация