Ermenegildo Zegna – съвременна концепция за стил и лукс

Бутикови очила, феноменален стил и несравнима визия – това са моделите на италианската модна къща Ermenegildo Zegna. Марката е основана в началото на XX в., като през годините е наложила своя отличителен стил.

Ermenegildo Zegna са ориентирани изключително и само към модерния мъж. А както на всички ни е известно – италианският вкус не е за пренебрегване. В последната им хитова колекция слънчеви очила, на преден план са различните текстури, характерна черта на Ermenegildo Zegna, както и леопардовите шарки. Тук е моментът да кажем, че през пролетта този принт ще е сред топ предложенията на модните брандове. При Ermenegildo Zegna той е поднесен с много маниерност и вкус.

Очилата са изискани, луксозни и пропити с много класа. Те говорят за високо положение, безупречна визия и сериозен поглед към живота. Правоъгълните и заоблените форми са водещи в колекцията на бранда. Черният цвят е почти задължителен. Същото важи и за оригиналните детайли и комбинацията от текстури, които дават на моделите влудяващо привлекателна сила.

Внимателно изработените детайли обикновено са разположени в края на дръжката. Сред моделите се срещат елементи от дърво, кожа, текстил, които допълват ацетатните и титаниеви рамки.

Диоптричните модели са по-изчистени, но отново приковават. Очарование, независимост и сила – отличителни черти на рамките на Ermenegildo Zegna. Очилата са аксесоар, който завършва визията. Фронтовата част има класически стил, докато дръжките привнасят модерен дух на забележителните модели.

Колекцията очила на Ermenegildo Zegna е окончателният щрих, от който се нуждае всеки изискан мъж, държащ на външния вид и елегантността. Очилата представят съвременна концепция за стил и лукс, като това е постигнато чрез естествени форми, луксозни материали, иновативни решения и внимание към детайлите.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация