24 години вкус към красотата

Оптики Леонардо стават на 24 години! Години, през които сме утвърдили вкуса към качество, лукс, естетика и иновативност при очилата.

Празнуваме не само годините, които сме лидери на българския пазар, но и любовта към висшата мода, елита и стила. За годините заедно ние сме успели да създадем оазис от богат избор на очила, контактни лещи и диоптрични стъкла, в който всеки е добре дошъл.

 

От Оптики Леонардо следим всички световни модни тенденции, за да имате избор от най-хитовите модели очила. Индивидуалното внимание към всеки клиент е сред приоритетите на нашия екип. Високият стандарт на обслужване ни отличава, като сред екипа ни са офталмолози и оптици със значителен професионален опит и умения, които с усмивка на лице са готови да помогнат за вашата диагностика и избор на очила или контактни лещи.

 

Смелите решения, разнообразието от брандове, адекватните предложения са ни направили сред любимите оптични центрове в България. Какво по-добро от доволни клиенти и тяхното признание? Затова на нашата годишнина сме ви приготвили страхотни промоции и нови марки.

В галерията ни можете да видите снимки на доволните ни клиенти, които от години разчитат на безупречността на Оптики Леонардо!

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация