Адреналин и стил с Ray-Ban Scuderia Ferrari

Новите технологии, надхвърлящи всяко ограничение са, в основата на последната колекция на Ray-Ban Scuderia Ferrari. Моделите са вдъхновени от аеродинамичния дизайн, материалите и цветовете на Ферари.

За всеки кръг от Формула 1 има специално посветен модел слънчеви очила, като от вътрешната страна на дръжките са гравирани сигнатурата на състезанието и номера на серията.

Друга характерна особеност са логото на Ferarri в горния ляв ъгъл на стъклото, както и надписа Scuderia Ferrari на дръжката на очилата.

Култовите Aviator са посветени на обиколката на F1 в Унгария. Те идват в нова олекотена и динамична версия. Дръжките са направени от карбонови нишки, за да осигурят лекота и удобство. Рамката се отличава с жълти каучукови елементи, а поляризираните стъкла са в синьо. 

Друг модел, емблематичен за колекцията, е RB4228M Scuderia Ferrari UK. Залага на спортната визия и емблематичния за Ферари червен цвят. Стоманата гарантира здравина, а останалите елементи говорят за дързост и любов към високия адреналин. Моделът е посветен на обиколката във Великобритания.

За състезанието в Италия отново виждаме изчистен вариант на Aviator, но тук жълтото е заменено от червено, а стъклата са огледални. Самата рамка е в черно, като по този начин се постига забележителен контраст.

Формата на Wayfarer е преработена в по-светъл и олекотен модел. Водещи са усещанията за качество, състезателен дух и стил. Рамката се отличава с модифицирани жълти каучукови елементи, правещи я удивително лека и удобна. Поляризираните златни стъкла са огледални и имат изключителна притегателна сила.

Това са част от новите модели на Ray-Ban Scuderia Ferrari. Разгледайте и останалите в галерията и оптиките ни. Не пропускайте възможността да станете част от историята на Scuderia Ferrari с чифт от лимитираната колекция на Ray-Ban.

Галерия

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация