Бъди кралицата на града с новите Gucci

Готова ли си да покориш града? От луксозният моден бранд Gucci са се погрижили това да стане със зашеметяваща си колекция очила. В нея акцент е жената, която е кралица на града – уверена, независима и елегантна.

Едно е сигурно - с Gucci ще посрещнете горещите дни с много стил. Колекцията е изящно предизвикателство, в което властват обемните рамки, цветните експерименти и естетическата красота. Деликатните детайли носят характерно излъчване и уникалност на всеки модел. Дръжките хармонично следват фронтовата линия. Очила, които всяка модерна дама, трябва да има в своята колекция.

Рамката в леко издължена в горните ъгли, което придава женственост и елегантност. Овалните форми и котешкото око са неподвластни на времето и ще са тотален хит през сезон пролет / лято 2017 г.

Колекцията на Gucci носи и специфичния за сезона ретро дух. Вдъхновение, което откриваме не само при слънчевите очила, но и при диоптричните рамки. Артистични и харизматични очила, които прилягат на силната и непоколебима жена.

Лице на кампанията е китайската актриса Ни Ни. Кампанията показва актрисата в различни моменти от забързаното ѝ ежедневие. Свежа и цветна по време на почивка, нежна и романтична през деня и изискана вечер.

Напиши коментар

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация
Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация