За правилната визуализация на сайта е нужно да активирате използването на Javascript.
Вземи допълнителни 10 % отстъпка с ПРОМОКОД SALE17 !!!  Промоцията важи от 12.09.2017 г. до 30.09.2017 г. ! Не включва OUTLET секцията ни!

PO 9649 Terra di Siena 96/56

(0)
Вид Мъжки
Материал на рамката Ацетат
Форма Авиатор

PO 9649 Terra di Siena 96/56

(0)
380 лв. 285 лв.
Изберете размер

Моделът Persol 9649 е новата интерпретация на историческия модел 0649 създаден през 1957 и носен от личности като Марчело Мастрояни и Стийв Маккуин. Този модел става част от историята както на киното, така и на дизайна, като е бил представян на няколко изложби като икона на италианската креативност и стил.

Meflecto: Meflecto е изключителен патент на Persol, който намалява натиска върху дръжките. При тази система в дръжката от ацетат се вкарват найлонови или метални цилиндри, които се пресичат от гъвкава метална сърцевина.

Стрелата: Върховната Стрела е резултат от сложен процес на ръчна изработка, пример за изключително италианско майсторство

Качеството: Всеки чифт на Persol е направен на ръка с най-добрите материали от кристалните стъкла до ацетата и металите на рамката всичко е подбрано за да даде най-добрият резултат.  
Persol имат история като новатори на качестово и технологиите а тяхната традиция е да обръщат внимание дори и на най-малкия детайл.
 
Persol не просто са очила те са творение на изкуството!

Напиши ревю

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация

Сродни продукти

Не сте влезли в профила си Вход / Регистрация